Ποιοί είμαστε

 

 

Ποιοί είμαστε
Τμήματα
Προνόμια
Προτάσεις
Παραγγελίες
Επικοινωνία
Αρχική

 
 
Φίλες, φίλοι,  
πριν από δέκα χρόνια και χωρίς πολλή σκέψη, αποφασίσαμε να πραγματοποιήσουμε το όνειρό μας και να κινηθούμε στο χώρο του βιβλιοπωλείου, που μας ήταν οικείος και εξαιρετικά ευχάριστος, λόγω της αγάπης μας για το βιβλίο.
Σιγά-σιγά όμως, και με την παρότρυνση των φίλων και πελατών μας προχωρήσαμε και σε είδη χαρτοπωλείου και αναλωσίμων Η/Υ.
 
Θέλοντας να προχωρήσουμε ακόμα περισσότερο, ενταχθήκαμε κι εμείς στον όμιλο PLANUS ΑΕ, που ειδικεύεται στη γραφική ύλη και και σε είδη εξοπλισμού γραφείου, παρέχοντάς σας μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων καλύτερη ποιότητα και εξαιρετικά χαμηλές τιμές.  
Καθώς το βιβλιοπωλείο μας λειτουργεί από την πρώτη μέρα πλήρως μηχανογραφημένο, προσφέροντάς σας έτσι πλήρη ενημέρωση και γρήγορη εξυπηρέτηση, ακολουθώντας τις απαιτήσεις της εποχής δημιουργήσαμε αυτή την ιστοσελίδα, θέλοντας να έρθουμε κοντά σας πιο εύκολα πιο γρήγορα και πιο απαοτελεσματικά.
Μπορείτε τώρα να έχετε μια πρώτη οπτική άποψη για το χώρο μας, αλλά και μια πρώτη εικόνα από τη μεγάλη γκάμα των προϊόντων μας.
 

Επειδή όμως πιστεύουμε ότι τίποτα δεν μπορεί να λειτουργήσει χωρίς την ανθρώπινη παρουσία, οι συνεργάτες μας και εμείς προσωπικά είμαστε στη διάθεσή σας για να σας προτείνουμε λύσεις που θα σας διευκολύνουν στον εργασιακό σας χώρο, στην επιλογή των δώρων για τους φίλους σας, αλλά και στην σωστή επιλογή του βιβλίου που θα κρατήσει συντροφιά σε εσάς και στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας και μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία σας.

 
 
Κερδίστε !!
έκπτωση 10%

με την εκπτωτική κάρτα μέλους

 
 
Προσφορές

Με την πιστωτική σας κάρτα

3 άτοκες δόσεις *

* Ισχύει για αγορές άνω των 90,00 €

   Copyright © 2007 Βιβλιούπολη Όροι χρήσεις
Αρχική  Ποιοί είμαστε  Τμήματα   Προνόμια  Προτάσεις  Παραγγελίες  Επικοινωνία